Teekkaritalo, ihmisten ilona vuodesta 1993! Teekkaritalolta löydät juhlasalin, keittiön ja kaksi saunaa pesutiloineen. Taloa vuokrataan yhdistyksille, yrityksille ja yksityishenkilöille kaikenlaisia* tapahtumia varten.

Teekkaritalon varaus, 450€ (sis alv.), alkaa normaalisti klo 16 ja loppuu seuraavana päivänä klo 10. Varauksen aloitusajankohtaa on mahdollista aikaistaa (kts. lisäpalvelut).Vuokra-aikana asiakkaan käytössä ovat vuokrattujen tilojen lisäksi Teekkaritalon kalusto, taloon kuuluva piha ja grillikatos. Oulun korkeakoulujen opiskelijoille 50€ alennus, jolloin varaus on tehtävä opiskelijasähköpostilla.

Vuokrahinta käsittää kaksi tuntia normaalia siivousta. Mikäli kohde sisältää vaativampaa siivousta (rikotut pullot, oksennukset tms.) laskutetaan ylimenevältä ajalta aiheutuneet kulut asiakkaalta. Piha-alueen siivous ei kuulu vuokrahintaan. Tutustuthan varausehtoihimme[linkki varausehtosivulle] ennen varauksen tekemistä. Voimme vaatia 400€ takuuvuokraa tapauksissa joissa on merkittävä mahdollisuus että Talolle aiheutuu vahinkoa. Takuuvuokra palautetaan täysimääräisesti jos vahinkoa kiinteistölle ei ole tapahtunut. Muussa tapauksessa takuuvuokraa voidaan käyttää vahinkojen kattamiseen.

*Teekkaritaloa ei vuokrata lukiolaisille, eikä ammattikoululaisille. Muista alaikäisistä koostuvista ryhmistä, esimerkiksi urheilujoukkueista, tulee keskustella erikseen ennen varauksen tekoa.

Teekkaritalon juhlasali

Teekkaritalon alakerran juhlasali on juhlien keskipiste, johon asiakas voi asetella pöydät ja tuolit haluamallaan tavalla. Juhlasali toimii myös tanssilattiana. Kapasiteetti: Tuoleja n.80 kpl, pöytäpaikkoja 40-60:lle. Yläkertaan mahdollista saada max. 20 lisäpöytäpaikkaa.

Varustus: Musiikkia voidaan toistaa omalta tietokoneelta (USB) tai käyttäen asiakkaan käytössä olevaa Teekkaritalon tietokonetta. Salista löytyy myös videotykki (HDMI-liittimellä / Talon kone), valkokangas ja mikrofoni esimerkiksi esityksiä varten. Lisävarusteena mahdollista kruunata tanssilattia Talon bilevaloilla ja savukoneella.

Teekkaritalon saunatilat

Teekkaritalon kahdessa saunassa on hyvä viettää iltaa. Molempien saunojen yhteydessä on myös pukuhuoneet ja suihkutilat. Lisävarusteena mahdollista vuokrata Talon kyljestä sähkölämmitteinen poreallas, johon on mukava pulahtaa saunomisen yhteydessä.

Kapasiteetti: Alakerran saunaan mahtuu kerrallaan noin 12 henkilöä ja yläkerran saunaan 6 henkilöä. Teekkareita mahtuu muutama enemmän… Varustus: Peflettejä saunoihin Talon puolesta.
Omat pyyhkeet mukaan!

Talon keittiö

Juhlasalin yhteydestä löydät täysin asiakkaan käytössä olevan hyvin varustellun keittiön. Talolle saa tuoda omat ruoat ja juomat. Keittiöstä löytyy kaksi isoa jääkaappia, hella+uuni, astianpesukone, kahvinkeitin, vedenkeitin ja muuta pientä tarviketta. Tämä sisältää muovikannuja, kulhoja, ottimia, tarjottimia sekä pari kattilaa ja paistinpannua. Tarvittaessa kysy tarkempaa varustusta.

Lisävarusteena mahdollista vuokrata Iittalan Teema-astiasto jopa 80:lle henkilölle sis. lautaset, aterimet, juomalasit, tarjoiluastiat ja ottimet.

Lisäpalvelut

Aloitusajan aikaistaminen, 25€/h
Aloita jo aikaisemmin! Teekkaritalon vuokra-aikaa on mahdollista aikaistaa ja saapua paikalle jo kello 8.00 alkaen. Normaalisti vuokra-aika alkaa kello 16:00 ja päättyy seuraavana aamuna kello 10.00.

Astiasto, 100€/40 hkl, 130€/60 hkl ja 150€/80 hkl
Iittalan Teema astiastomme sisältää vesilasit, viinilasit, aterimet, syvät lautaset, kulhot, leipälautaset, matalat lautaset ja kahvikupit. Lisäksi saatavilla tarjoilukulhoja, -vateja ja -ottimia. Astiasto palautetaan puhtaana.

Peräkärry, 20€/päivä
Varaa Teekkaritalon oma peräkärry juhlien järjestelyn helpottamiseksi. Peräkärry on varustettu kuomulla ja kuormaliinoilla. Peräkärryn käyttöön tarvittavat tiedot saat tilausvahvistuksen mukana. Varaamalla peräkärryn hyväksyt erilliset peräkärryn varausehdot[linkki peräkärryn varausehtoihin].

Bilevalot ja savukone, 50€/päivä
Lisää vuokraukseesi bilevalot sekä savukone ja tunnelma on taattu! Paketti sisältää ääniohjatut bilevalot sekä säädettävän savukoneen. Bilevalot ovat kytkettävissä kaukosäätimellä päälle ja pois päältä.

Poreallas, 150€/päivä
Saunomisen ohella voi myös loikoilla Teekkaritalon tuoreessa porealtaassa, joka on heti valmiina vuokra-ajan alkaessa. Altaaseen mahtuu kerralla mukavasti noin 8 henkilöä.

Kaasugrilli, 25€/päivä
Mikä olisikaan mukavampaa kuin grillailla kesäillassa. Nyt saatavilla on kuuden polttimon kaasugrilli mukaviin grillaushetkiin.